Mensgericht

Een huizenhoog cliché, maar daarom niet minder waar: onze medewerkers vormen echt onze grootste troef. Voor hen, maar ook voor onze klanten en partners, creëren we een veilige en gezonde werkomgeving. Bij ons geldt een veiligheidscultuur, waar eenieder zijn verantwoordelijkheid kent en opneemt. Overtuigd van de capaciteiten en het engagement van ieder individu, moedigen we persoonlijke groei, het nemen met initiatief en het uiten van constructieve feedback aan. We waken over het welzijn van onze collega’s door in te zetten op mentale veerkracht, een positieve mindset te stimuleren en eenieder te motiveren om beschikbaar te zijn voor elkaar.

… maar ook resultaatgericht

Onze ambitie verwoordt het helder: we zijn een multidisciplinaire, hoog performante en toonaangevende aannemer in de infrastructuur. Ieder aspect van ons bedrijf doorstaat de test van performantie én duurzaamheid. We denken en handelen met een langetermijnvisie, zowel op het vlak van people, planet en profit. Onze dienstverlening reikt daarom verder dan de uitvoering. STADSBADER CONTRACTORS levert meer dan een product. We leveren oplossingen.

Open communicatie

We houden er wel van om met een nieuwe blik naar de zaken te kijken. Medewerkers die hun visie verdedigen, maar ook in dialoog gaan met hun collega’s, tillen zichzelf, elkaar en ook onze organisatie naar een hoger niveau. Tegelijk hechten we veel belang aan een open tweerichtingscommunicatie, waarbij iedereen zich gehoord en geïnformeerd voelt. We vertrouwen elkaar en kunnen rekenen op elkaars woord.

Een visie die het verschil maakt

De kern van ons bedrijf zijn onze projecten. Onze ‘why’, onze drijfveren liggen bij het verleggen van een steen dankzij deze projecten.
Onze visie? Samen bouwen aan een duurzame maatschappij, onze mensen helpen mee het verschil te maken en de bouwwereld van de toekomst vorm te geven.

Fun team & time

Ons streven naar kwaliteit en performantie betekent dat we de lat hoog leggen. Voor onszelf en onze medewerkers. Maar dat wisselen we graag, en geregeld, af met ontspannende activiteiten. Teambuildings, een familiedag, een drink om het weekend in te luiden, we organiseren het allemaal. Bovendien kunnen we rekenen op de creativiteit van een enthousiaste Personeelsvereniging, die maandelijks diverse events uit haar mouw schudt, gaande van culturele, sportieve tot culinaire belevenissen. Voor ieder wat wils!

Together we create space

Image

Het Traineeship gaf me een kickstart binnen STADSBADER CONTRACTORS!

Samber Benoit -
Stability Engineer
Lees het verhaal

Vanaf het eerste moment werd er geluisterd naar mijn inzichten en ambities.

Karen Troen -
Manager Design & Engineering
Lees het verhaal