Vanaf het eerste moment werd er geluisterd naar mijn inzichten en ambities.

Karen Troen -
Manager Design & Engineering

Een vrouw in de bouw? Bij STADSBADER CONTRACTORS ben je welkom, ongeacht jouw gender, afkomst of persoonlijke situatie. Vanaf het eerste moment werd er geluisterd naar mijn inzichten en ambities. Onze open cultuur, waarbij de deur altijd openstaat en je aangemoedigd wordt om opportuniteiten te grijpen, probeer ik ook binnen mijn eigen team zoveel mogelijk te stimuleren. De toekomst ziet er alvast veelbelovend uit, nu we de ruimte krijgen om onze afdeling verder uit te bouwen.

Doordat we meer dan ooit inzetten op een heldere communicatie, slagen we er ook steeds beter in om onze meerwaarde voor de verschillende teams en projecten te bewijzen. Onze inspanningen werpen vruchten af, en dat maakt me trots! Uiteraard zie ik nog groeimarge, zowel voor het team als voor mezelf. Ook daarin voel ik me geruggesteund. Zo zijn er tal van interne opleidingen, gaande van technische aangelegenheden zoals funderingstechnieken tot soft skills.

Het Leadership Impact Programma is een mooi voorbeeld van dat laatste. Deze sessies brachten me niet alleen inzicht over mijn eigen leiderschapsstijl, ze waren ook verhelderend om mijn teamleden en de groepsdynamiek nog beter in te schatten. Ik kijk ernaar uit om met hen de uitdagingen aan te gaan!

Image

Het Traineeship gaf me een kickstart binnen STADSBADER CONTRACTORS!

Samber Benoit -
Stability Engineer
Lees het verhaal

Vrijheid om mijn job zelf in te vullen is de doorslaggevende reden om voor ons bedrijf te kiezen. 

William Sleeckx -
Site Manager
Lees het verhaal